30 June 2017

# OOTD # Raya 2017

OOTD Raya 2017

Assalamualaikum, nak update pasal raya 2017. Tahun ni takdalah semeriah mana. Cuma sediakan yang wajib. tentu sekali paling win adalah untuk Azriel.

Memandangkan dia satu satunya hero pujaan dalam keluarga. Haruslah segala kelebihan untuk dia. Sebab suka tengok dia gayakan apa sahaja baju. Badan dia yang tegap tu alahai anak bujang kenapa lah cepat sangat besar sayang oii. Sekarang kalau dia minta dukung, kena 2,3 kali pikir. Bukan apa untuk kanak-kanak seusia 4tahun Azriel memiliki berat badan yang sangat berat kott. Sebab berat dia 20-21KG kot. Boleh silap urat kalau dukung tak kena masa.

Apa pun meh lah nak share ape yang dah sempat mommy belanjakan untuk anak bujang ni.


Seperti biasa mommy memang suka belikan kasut, sandal untuk Azriel. Nampak kasut ni macam comel je.. tak dapat nak tahan tengok tersambar plak..


Nak raya kan, rambut tu dah macam gegirl sangat so we decided to cut his hair, ikut trend lah sangat kan...


End up with this look.. kacaknya anak mommy..

Day 1st OOTD #themepurple







Day 2 OOTD #themeorange








Sorry gambar daddy takda, sebab hormati privacy untuk tak reveal gambar daddy atas permintaan.




2 comments:

  1. selamat hari raya comel & azriel
    maaf zahir batin

    cantiknya comel .. baju raya pun lawa
    azriel dah besar dah. makin encem

    ReplyDelete
  2. @Momoy alahai lame gila tak jumpa momoy lah, bila lah boleh jumpa lagi. Selamat hari raya pretty...
    alah baju bei siap nukan tempah pun, senang bli baju yg rtw ni.

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Popular

Total Pageviews